Om Arctic Ice Tours

Arctic Ice Tours er en lokal oplevelsesoperatør i området Kangerlussuaq

Arctic Ice Tours er en lokal oplevelsesoperatør i området Kangerlussuaq. Hvis du ønsker at komme med på en helt enestående ekskursion i Grønland og opleve ting som den fantastiske Indlandsis, Russel Gletsjer, udforskning af det vilde arktiske dyreliv eller stå på toppen af Sugarloaf-bjerget, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sørger for, at du får en oplevelse for livet.

 

Du behøver ikke at være rutineret vandrer for at komme med på en af vores ture. Vi tager det altid i et tempo, som vores gæster kan være med på. Vi sørger også for, at I får en masse spændende og unik viden om området og dets historie.

 

Hos Arctic Ice Tours ser vi det som vores fornemmeste opgave, at I får oplevelser for livet samt et ægte indblik i Grønlandsk kultur og natur.

“Når man er på tur med Evald, føles det som at være på tur med en ven. Han fortæller lystigt alle sine røverhistorier, viser alle de hemmelige steder, og serverer hjemmelavet frokost. Hvis du er i Kangerslussuaq, og er i humør til et eventyr, er det ret enkelt: den bedste guide findes i Evald.”

Ida Hansen – Politibetjent