Hundeslædetur i Grønland

Kom med på en fantastisk tur med de berømte slædehunde
Varighed:
Sæson: vinter

Afvikles i perioden ca. 15. januar til ca. 20. maj.

Er du i Kangerlussuaq i vinterhalvåret, må du ikke snyde dig selv for den fantastiske oplevelse det er at køre med hundeslæde i Grønland. I Kangerlussuaq er forholdene til at køre med hundeslæde virkelig gode. Vi kører ude på den frosne flade Lake Ferguson eller Kangerlussuaq fjord, hvilket skaber de perfekte rammer for en behagelig og jævn hundeslædetur.

Den grønlandske slædehund er et brugsdyr og ikke et kæledyr. Man kan derfor ikke sammenligne den med de hunde de fleste gæster kender hjemmefra. Slædehunden har en ikonisk status i Grønland, og det er lykkedes at bevare den i sin særegne og rene raceform.

Til turen vil det være muligt at iklæde sig samme overtøj og skotøj som kuskene selv foretrækker. Her er tale om varmt skindtøj og gode støvler med den rette isolation, som kulden påkræver. Vi serverer kaffe, kage og madpakke på hundeslædeturen.

Hundeslædeturen går udover fjorden. Her kan man nyde den smukke natur samtidig med, at man kan glæde sig over at se hundenes begejstring over at være afsted. Vi fortæller jer omkring slædehundene undervejs. De samarbejder som et team, men der er et tydeligt hierarki.

Der er mulighed for at forbinde hundeslædeturen med isfiskeri.

Varighed:
Sæson: vinter

Spørgsmål

Hvis du har nogen spørgsmål så tag endelig fat i os. Så vil vi med glæde besvare dem bedst muligt