Sugarloaf Sommervandretur

Oplev den fantastiske udsigt fra toppen af bjerget
Varighed:
Sæson: sommer

Kom med på en spændende vandretur op til Sugarloaf-fjeldet. Herfra vil der naturligvis være mulighed for at nyde den vidunderlige udsigt. Vi kører ca. 7 km med bil, indtil vi når omkring halvvejs op af fjeldet, og så vil vi gå resten af turen op af fjeldet.

På turen til Sugarloaf vil man få mulighed for at udforske den fascinerende arktiske natur, der er i området omkring Kangerlussuaq. På vandreturen bevæger vi os igennem den første strækning af sandflugtsdalen. Her vil der være god mulighed for at være på udkig efter områdets unikke dyreliv. Hvis man er heldig, er der mulighed for at se dyr som arktiske harer, polarræve og rensdyr og måske endda en moskusokse.

Den erfarne guide vil undervejs på køreturen og vandreturen til Sugarloaf fortælle en masse om områdets natur og historie. Kulminationen på denne vandretur er naturligvis når vi når toppen af Sugarloaf. Her kan man nyde en 360 graders panoramaudsigt over dalene med de store floder af smeltevand fra Indlandsisen samt den smukke arktiske tundra set oppefra.

Varighed:
Sæson: sommer

Spørgsmål

Hvis du har nogen spørgsmål så tag endelig fat i os. Så vil vi med glæde besvare dem bedst muligt